Chicken leg from Dombes
magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png
Suisse

Chicken leg from Dombes (France)

CHF7.20
1 pc
Select quantity
-
+

Product description

Chicken leg from Dombes (France) “Miéral”. Butcher’s premium quality. Approximately 280gr, any balance will be credited directly

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Platter of 6 plain skewers for the BBQ (chicken & beef) for 2-3 people
Added to your cart
Platter of 6 plain skewers for the BBQ (chicken & beef) for 2-3 people
Added to your cart
Freshly ground Charolais beef
Added to your cart
Suisse

Freshly ground Charolais beef

Veal medallion "Swiss Garantie
Added to your cart
Suisse

Veal medallion "Swiss Garantie"

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies.