Chicken leg from Dombes
magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png
Suisse

Chicken leg from Dombes (France)

CHF7.20
1 pc
Select quantity
-
+

Product description

Chicken leg from Dombes (France) “Miéral”. Butcher’s premium quality. Approximately 280gr, any balance will be credited directly

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Dry sausage - Du Palais
Added to your cart
Suisse

Dry sausage - Du Palais

Pavé rumsteak de boeuf suisse
Added to your cart
Suisse

Pavé rumsteak

Rack of lamb from Adret
Added to your cart
France

Rack of lamb from Adret (France)

Home-made merguez "without pork" x6 sausages
Added to your cart
Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies.