Yogourt à base de lait de brebis pasteurisé. Contient du lactose.
Le yogourt au lait de brebis Moléson est fabriqué avec les mêmes méthodes artisanales que son homologue au lait de vache.
About the artisans
Fromagerie Moléson
Switzerland
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Gruyère (matured), from Bruand
Origin: Fribourg
Weight: 250 g
product description
Gruyère, from Bruand. Matured for 24 months in a cellar with a humid atmosphere to develop it's full taste and texture.
This cheese has complex aromas of caramel, salted butter and cocoa. 250gr, the cheese is cut on the day.
Fromagerie Bruand
Switzerland
Carole et Dominique Ryser « Une famille, une tradition, une passion … ». La fromagerie Bruand...
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400gr for 2 people. Bruand Fondu mix with Gruyère, 4 different Vacherins and a hint of Appenzeler. The Bruand family created this well-balanced and creamy fondue mix in 1982. This mix does not contain any corn-starch; you will have to add some to the mix.
Fromagerie Bruand
Switzerland
Carole et Dominique Ryser « Une famille, une tradition, une passion … ». La fromagerie Bruand...
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The cheese is matured on a ray mat. This may result in mould developing on the cheese with is a normal part of the maturation process and gives the "Chavignole Crottin" it’s distinctive character.
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Le yogourt au lait de brebis Moléson est fabriqué avec les mêmes méthodes artisanales que son homologue au lait de vache.