Total (tax incl.): CHF0.00

Products must min. CHF 29.25 (excl. VAT & Shipping)
e Missing CHF .

%
*Discount applied. Go to the checkout to get the details
Wild Bass (scaled and gutted)

Wild Bass (scaled and gutted)

CHF108.50
Select quantity
-
+

magiclist_icon.png magiclist_icon_active.png

Product description

Wild Bass. Scaled and gutted by the fishmonger. Approximately 1kg – 1.25kg (depending on the fish) ideally closest to 1.25kg. Any balance will be credited directly.

About the artisans

Boucherie du Palais

Switzerland

La Boucherie du Palais à Carouge sélectionne des produits dans les fermes genevoises et environnantes. André Vidonne se veut de choisir les meilleures bêtes du troupeau afin d’offrir une qualité irréprochable à sa fidèle clientèle. En effet, depuis quarante ans, il continue à rassir sa viande traditionnellement sur l’os. Et cette qualité se retrouve bien sûr aussi dans les produits transformés dans ses propres laboratoires et les charcuteries.

4 other products in the same category:

Salmon trout filet with skin (boned)
Added to your cart
France

copy of Salmon trout filet with skin (boned)

Bass (scaled and gutted) large.
Added to your cart
France

Bass (scaled and gutted) large.

Gilt-head Bream (scaled and gutted)
Added to your cart
France

Gilt-head Bream (scaled and gutted)

Salmon trout filet with skin (boned)
Added to your cart
France

Salmon trout filet with skin (boned)